Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023

Στάθης Ψάλτης: Δίνει μάχη για τη ζωή του

 Την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του δίνει στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας, στο οποίο νοσηλεύεται εδώ και λίγες ημέρες ο Στάθης Ψάλτης. Ο αγαπημένος ηθοποιός αν και φανερά καταβεβλημένος δίνει με θάρρος και παρρησία τη μάχη με τον καρκίνο. Στο πλευρό του βρίσκεται πάντα η σύζυγός του, Χριστίνα, o αδελφός του Γιάννης Ρώτας, και οι δικοί του άνθρωποι.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, δυστυχώς η κατάσταση της υγείας του Στάθη Ψάλτη είναι πολύ σοβαρή και οι γιατροί προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την κρίσιμη κατάσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο καρκίνος που έχει στον πνεύμονα, ο δημοφιλής ηθοποιός έχει κάνει μετάσταση και σε άλλα όργανα κάτι που κάνει την αντιμετώπισή του ακόμα δυσκολότερη. Η κατάσταση του δεν παίρνει κάποια χειρουργική επέμβαση και οι γιατροί αποφάσισαν να αντιμετωπίσουν το καρκίνο με χημειοθεραπείες και ακτινοθεραπείες.

Ο ηθοποιός αν και κουρασμένος δεν χάνει την αισιοδοξία του. Μεγάλο ρόλο βέβαια παίζει και η στήριξη της συζύγου του Χριστίνας. Το 2011 όταν είχε αντιμετωπίσει ξανά πρόβλημα με την υγεία του είχε πει στο TLIFE, για την Χριστίνα: 

 

"Δεν έφυγε δευτερόλεπτο από δίπλα μου, ούτε κλάσμα του δευτερολέπτου. Δίπλα μου σε όλες μου τις στιγμές και σε όλη μου τη ζωή"


booked.net 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα