Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2026

Aνατολή πίσω από τον Άθωνα -video-

Η ανατολή του ήλιου από τη Σιθωνία είναι πάντα εντυπωσιακή.

Τα χρώματα πριν ξεπροβάλει ο ήλιος αλλά και το μετά, οι μυρωδιές από τη θάλασσα και τη φύση, ο ήχος της θάλασσας της φύσης τα πουλιά κι η ησυχία κι η ηρεμία της περιοχής  σου δημιουργούν μια ευεξία και καλή θετική διάθεση ώστε να πορευτείς το υπόλοιπο της μέρας. Τις εικόνες κατέγραψε ο Γιώργος Σάλιαρης.


🏛️ Έκθεση εικαστικών έργων της Άννης Καλτσίδου με τίτλο «α...» διοργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Χαλκιδικής και Αγίου Όρους στον Βυζαντινό Πύργο της Γαλάτιστας, στο πλαίσιο του διαλόγου της σύγχρονης καλλιτεχνικής δημιουργίας με τα μνημεία. H έκθεση θα διαρκέσει έως τις 31 Αυγούστου 2026. Την επιμέλεια έχουν οι αρχαιολόγοι Όλγα Ιασονίδου και Βαγγέλης Μαλαδάκης.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.