Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ετήσιος χορός Ελληνικής Αστυνομίας

H Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Τ.Δ. Χαλκιδικής και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής συνδιοργάνωσαν τον ετήσιο χορό τους.

Πλήθος κόσμου αλλά και εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας έδωσαν το παρόν στηρίζοντας τις δύο Ενώσεις . 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Διευθυντής Αστυνομίας Χαλκιδικής Ταξίαρχος, Γεώργιος Παπαδόπουλος, ο βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ, Απόστολος Πάνας, ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Γιάννης Γιώργος, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδοχείων, Γρηγόρης Τάσιος , ο Γενικός Γραμματέας του Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, Βασίλειος Πάππας, ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Θεσσαλονίκης, Χριστόδουλος Χριστοδουλής, ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Πιερίας, Κων/νος Παπανικολάου και ο Αντιπρόεδρος, Αθανάσιος Ρίζος, ο Ταμίας της Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων ΠΟΑΣΥ, Γεώργιος Κουλιάκης. 

"Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα όσους ταξίδεψαν από διάφορα μέρη της Ελλάδος για να μας κάνουν την τιμή να παρευρεθούν κοντά μας, τους συναδέλφους/ες μας και τους πολίτες. Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς που βοήθησαν να γίνει πραγματικότητα μια τέτοια εκδήλωση και ειδικά τους Ξενοδόχους της Χαλκιδικής. Το ραντεβού δόθηκε για του χρόνου για να συνεχιστεί η παράδοση που πλέον έχει γίνει απαραίτητος θεσμός" αναφέρουν οι διοργανωτές. 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα