Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ο Μουδανιώτης Σάκης Καραθανάσης νικητής του The Final Four

O Σάκης Καραθανάσης από τα Νέα Μουδανιά ήταν ο νικητής του μουσικού show του Αντ1, The Final Four. Ο 33χρονος τραγουδιστής και ηθοποιός σκόρπισε χαμόγελα το βράδυ της Κυριακής στους συντοπίτες και φίλους του στη Χαλκιδική με τη νίκη του στο The Final Four.

 

Η κριτική επιτροπή αποφάσισε τους νικητές των δύο μονομαχιών. Οι δύο νικητές αναμετρήθηκαν στην τελευταία μονομαχία του show. Η κριτική επιτροπή ήταν αυτή που αποφάσισε ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του The Final Four! Στην τελική αναμέτρηση συναντήθηκαν η Εμμανουέλα Ζαμπετάκη και ο Σάκης Καραθανάσης  με τον λαϊκό τραγουδιστή να αναδεικνύεται η μεγάλος νικητής!

 



Ο Σάκης Καραθανάσης είναι 33 ετών και είναι ηθοποιός και τραγουδιστής. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ν. Μουδανιά Χαλκιδικής, ενώ τα τελευταία 9 χρόνια μένει στην Αθήνα. Προέρχεται από μουσική οικογένεια, αφού η θεία του είναι η Ξανθίππη Καραθανάση.
Όταν ήταν 11 ετών, συμμετείχε σε μια θεατρική παράσταση του σχολείου και τότε ήταν που κατάλαβε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός. Όταν τελείωσε το σχολείο, σπούδασε στο Θεατρικό Εργαστήρι «Μικρό Θέατρο» και στην Ανώτερη Δραματική Σχολή Τέχνης «Ροντίδη». Έχει συμμετάσχει στις παραστάσεις "ANNIE", "Ο Κύκλος με την κιμωλία", "Αχαρνείς", "Αριστοφάνους 11" κ.ά.


Εδώ και 9 χρόνια είναι μέλος της μουσικοθεατρικής ομάδας «Σπείρα Σπείρα», του Σταμάτη Κραουνάκη. Μπορεί πάντα να ήθελε να γίνει ηθοποιός, αλλά μέσα από τους "Σπείρα Σπείρα" ανακάλυψε ότι μπορεί να γίνει και τραγουδιστής. Έχει συμμετάσχει σε όλες τις παραστάσεις της ομάδας, όπως "Φίλα με στις γραμμές", "Μπε", "Όλοι ένα", "Όταν έχω εσένα", "Με τα μάτια κλειστά" κ.ά.
Τραγουδάει κυρίως έντεχνο, ροκ και λαϊκό. Στο Τhe Final Four δήλωσε πως δεν θα υποδυθεί κανέναν ρόλο. Ήταν ο εαυτός του και αυτό τον έκανε δύσκολο αντίπαλο. (antenna.gr)


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα