Τετάρτη, 31 Μαϊος 2023

Τετραήμερο γαστρονομίας στο Πόρτο Καρράς, 26-29 Ιουλίου 2018

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, στην καρδιά του καλοκαιριού, το Porto Carras Grand Resort μετατρέπει  την μαγευτική Σιθωνία στον απόλυτο γαστρονομικό προορισμό!

 

Για τέσσερεις συνεχόμενες βραδιές, από τις 26 έως τις 29 Ιουλίου οι φιλοξενούμενοι του ιστορικού ξενοδοχειακού συγκροτήματος αλλά και οι εξωτερικοί επισκέπτες από την ευρύτερη περιοχή, όλοι οι λάτρεις της γαστρονομίας, Έλληνες και ξένοι, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δημιουργίες της ελληνικής κουζίνας στις καλύτερες στιγμές της!

 

Η chef Μαρία Εκμεκτσίογλου, ο πάτερ Επιφάνειος, ο chef Ανδρέας Κλαυδιανός και ο chef Δημήτρης Τασιούλας επιστρατεύουν την δημιουργική γαστρονομική τους τέχνη και βάζουν την προσωπική τους πινελιά, δημιουργώντας  μοναδικά εδέσματα από εκλεκτά τοπικά προϊόντα της Χαλκιδικής αλλά και του Κτήματος Πόρτο Καρράς. 

 

Με σταθερό πάντα στόχο να εμπλουτισθεί το τουριστικό τρίπτυχο «φύση, θάλασσα και ήλιος», το Porto Carras Greek Gastronomy Festival αναδεικνύει σε πρωταγωνιστή του καλοκαιριού την ελληνική κουζίνα με εύγευστες δημιουργίες γαστριμαργικής τέχνης.

 

Η αυλαία ανοίγει την Πέμπτη 26/7 με τις εξαιρετικές γευστικές δημιουργίες του  chef Δημήτρη Τασιούλα, την σκυτάλη παίρνει την Παρασκευή 27/7 ο πάντα ευφάνταστος και μοναδικός chef Ανδρέας Κλαυδιανός, το Σάββατο 28/7 έπεται ο Πατήρ Επιφάνιος με τη μοναδική του μοναστηριακή κουζίνα με αυθεντικές αγιορείτικες συνταγές, ενώ την αυλαία κλείνει την Κυριακή 29/7 με τις καταπληκτικές δημιουργίες της η αγαπημένη Κωνσταντινοπολίτισσα σεφ Μαρία Εκμεκτσίογλου.

 

Με πρώτη ύλη τα προϊόντα που παράγει το Κτήμα Πόρτο Καρράς αλλά  και με τη συνοδεία των εκλεκτών κρασιών του,  οι τέσσερεις βραδιές γαστρονομίας στη Χαλκιδική υπόσχονται απόλυτο άρωμα και γεύση από ελληνικό καλοκαίρι!

 

Σας καλούμε να ζήσετε αυτή την ξεχωριστή καλοκαιρινή εμπειρία στο Porto Carras Grand Resort: τέσσερεις συνεχόμενες απολαυστικές βραδιές για τους λάτρεις της Ελληνικής κουζίνας, για να επιλέξετε μία ή... όλες!

 

Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες καλέστε: Porto Carras Grand Resort, τηλ. 2375077000, τμήμα Guest Relations

 


booked.net



 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα