Κυριακή, 06 Σεπτεμβρίου 2026

Έπιασαν βλάχο 60 κιλών στα νερά της Σιθωνίας -ΦΩΤΟ-

O Παναγιώτης Βερανούδης και ο Γιώργος Φραντζέσκος (DBS Fishing, Καλαμαριά) «κατηφόρισαν» από τη Θεσσαλονίκη για Χαλκιδική για μουσμούλια. 

Κοντά στην θαλάσσια περιοχή γνωστού ναυαγίου έριξαν το καλάμι και η έκπληξή τους ήταν μεγάλη. 

Σε βάθος 300 μέτρων πιάστηκε κάτι μεγάλο και οι έμπειροι ψαράδες ανέβασαν σιγά σιγά την ψαριά: έναν βλάχο 60 κιλών!

 

Το μεγάλο ψάρι κολυμπώντας στα βαθιά νερά της περιοχής και ακολουθώντας τα μουσμούλια που είχαν πιαστεί στην μπαλαδοκαθετή παγιδεύτηκε απροσδόκητα. 

Οι δυο φίλοι φωτογραφήθηκαν με τον βλάχο και δέχτηκαν τα συγχαρητήρια των φίλων τους. 

Halkidikinews.gr

 

Τον Νίκο Καββαδία, 50 χρόνια μετά τον θάνατό του, τιμούν το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής και ο Δήμος Πολυγύρου με τη μουσικοποιητική παράσταση «Τραγουδάμε Καββαδία – 50 χρόνια μετά…».  Η παράσταση θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, στις 20:00, στο Ανοιχτό Θέατρο Πολυγύρου, στο πλαίσιο του 18ου Φεστιβάλ Πολυγύρου.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, χωρίς κρατήσεις.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.