Τρίτη, 28 Απριλίου 2026

Ο χιονισμένος Ταξιάρχης μας σαγηνεύει πάντα -ΦΩΤΟ-

Οι χιονοπτώσεις του Σαββάτου έπληξαν τον ορεινό Χολομώντα και ο Ταξιάρχης ντύθηκε για μια ακόμη φορά στα λευκά.

Την Κυριακή που η κακοκαιρία κόπασε, εκατοντάδες επισκέπτες ανηφόρησαν στο γραφικό χωριό για να απολαύσουν την μοναδική φυσική ομορφιά του τοπίου και τις γαστρονομικές του εκπλήξεις. 

Ο Γιάννης Σαρακατσάνος με το φακό του μας δίνει μια ...γεύση!


🎞️ Την προβολή του ντοκιμαντέρ με τίτλο «Η Χαλκιδική των Προσφύγων – Από τις φλόγες της μνήμης… στις ρίζες του αύριο» διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Κασσανδρείας το Σάββατο 2 Μαΐου στις 20:30 στο Κλειστό Θέατρο Νέων Μουδανιών.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα