Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022

Το Porto Carras Grand Resort κορυφαίο ξενοδοχείο γκολφ στην Ελλάδα

To Porto Carras Grand Resort βραβεύτηκε, για άλλη μια φορά, στην κατηγορία «Greece's Best GolfHotel 2017», ως το κορυφαίο ελληνικό ξενοδοχείο γκολφ από τον παγκόσμιο θεσμό βραβείων γκολφ «World Golf Awards».

 

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στην Ισπανία, στο La Manga Club, σε μια λαμπερή εκδήλωση.

Τα βραβείο αυτό αναδεικνύει τη διαρκή προσπάθεια για παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και αναγνώρισης του γκολφ, που γίνεται στο Porto Carras  Grand Resort.

Το διεθνών προδιαγραφών 18-οπών γήπεδο γκολφ, με τουλάχιστον 250 μέρες ηλιοφάνειας όλο το χρόνο και οι μοναδικά  εξοπλισμένες εγκαταστάσεις του Porto Carras Grand Resort, το καθιστούν τον ιδανικό προορισμό γκολφ όλο το χρόνο.

Το γήπεδο Golf του Porto Carras Grand Resort είναι το πρώτο γήπεδο της Βορείου Ελλάδος και έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς διεθνή πρωταθλήματα. Σχεδιασμένο  από τους Geoffrey S. Cornish και William G. Robinson και ανακαινισμένο  από τον Roy Mc Ray κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι συναρπαστικό για κάθε επιπέδου παίκτη. Τα στρατηγικά εμπόδια νερού και τα bunkers παρέχoυν ένταση σε κάθε χτύπημα, ενώ από τα διαφορετικά σημεία εκκίνησης απολαμβάνει κανείς διαφορετική θέα, από τα όρη Ίταμος και Μελίτων, τους αμπελώνες του Κτήματος Porto Carras και τη Villa Galini, έως τον Τορωναίο κόλπο και το παραθαλάσσιο χωριό του Νέου Μαρμαρά.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα