Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η μυθική Villa Galini μεταξύ των κορυφαίων Ιστορικών Ξενοδοχείων της Ευρώπης

Μεγάλη επιτυχία αποτελεί η διάκριση της Villa Galini στη κατηγορία “ Historic Hotel Wedding Experience 2018” των Historic Hotels of Europe Awards 2018, κατακτώντας τη 2η θέση στην κατηγορία της ανάμεσα στα 500  κορυφαία ιστορικά boutique ξενοδοχεία της Ευρώπης, αποτελώντας ταυτόχρονα την μοναδική ελληνική επιλογή στην κατηγορία αυτή.

Για όλους εμάς, τους ανθρώπους του Porto Carras Grand Resort, στολίδι του οποίου αποτελεί η ασύγκριτης αρχιτεκτονικής και ομορφιάς Villa Galini, ο σημαντικότερος σκοπός είναι η διάσωση του ιστορικού αυτού μνημείου και της ιστορικής κληρονομιάς που το περιβάλλει για τις γενιές που έρχονται. Η διάκριση αυτή αποτελεί σημαντική αναγνώριση της διαρκούς προσπάθειας αναβάθμισης των υπηρεσιών μας για την προσφορά μιας ξεχωριστής εμπειρίας στους επισκέπτες του ιστορικού αυτού αριστουργήματος. Ταυτόχρονα συνιστά δέσμευση για την διατήρηση της αυθεντικής και ποιοτικής φιλοξενίας των πελατών μας.

 

Τα βραβεία των καλύτερων Ιστορικών Ξενοδοχείων αποτελούν ένα θεσμό του οργανισμού των Historic Hotels of Europe που αναδεικνύουν για έκτη συνεχή χρονιά τα κορυφαία ξενοδοχεία του είδους τους. Τα βραβεία του κοινού για φέτος, απονεμήθηκαν κατά τη διάρκεια της επίσημης τελετής στις 20 Νοεμβρίου 2017 στο Barberstown Castle κοντά στο Δουβλίνο.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα