Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022

Το Nomads έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 -VIDEO-

Το Nomads έκανε πρεμιέρα απόψε στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μια ξαφνική ησυχία απλώθηκε στην πόλη κατά τις 9 το βράδυ.

 

Ευτυχώς είναι δίωρο και κάπως παλεύεται... όχι σαν το άλλο που έτρωγες στο πρώτο διάλειμμα και μετά ξαναπείναγες. Στο νησί Palawan των Φιλιππίνων οι 21 παίχτες έφτασαν χωρισμένοι σε 3 ομάδες και έλαβαν τα σύμβολα και τα χρώματά τους.  

Πρώτη είναι η ομάδα Ωκεανός με μπλε χρώμα (αθλητές), δεύτερη ομάδα είναι η Φωτιά με χρώμα το κόκκινο και πρόσωπα της showbiz και τρίτη ομάδα, είναι η Ζούγκλα με χρώμα το πράσινο (πολίτες του κόσμου). Δεν ξέρουμε αν έχετε ενθουσιαστεί όσο με το SURVIVOR - θα δείξει αύριο η τηλεθέαση- αλλά το Twitter έχε πάρει φωτιά και οι ατακαδόροι φανς δίνουν τα ρέστα τους.  

 

Το πρώτο αγώνισμα το οποίο έκρινε ποια ομάδα θα μείνει στη βίλα με όλα τα κομφόρ, ποια ομάδα θα πάει στο χωριό και ποια (ταλαίπωρη) θα πάει στη ζούγκλα ολοκληρώθηκε - και ναι έμοιαζε δύσκολο.  

Τους έβαλαν να κάνουν κάτι διαδρομές σε κάτι δοκάρια και ξύλινες τάβλες. Εκτός από την ισορροπία είχαν να τα βγάλουν πέρα και με βροχή και τελικά στη βίλα πάνε οι διάσημοι - συγγνώμη μπέρδεμα - οι Κόκκινοι, δηλαδή τα πρόσωπα της showbiz.  

 

Στο χωριό πήγαν οι αθλητές και οι τελευταίοι και καταϊδρωμένοι οι Πράσινοι πήγαν στο ταιριαστό με το χρώμα τους περιβάλλον, τη ζούγκλα.

Γεμάτη λάσπη η ζούγκλα - χάλια.   Η Νατάσα Καλογρίδη έφτασε θεαματικά στο νησί, πέταξε τις γόβες της, αλλά τα πήγε λίγο ψιλοχάλια στο πρώτο αγώνισμα και έμεινε ξεχασμένη πίσω, όμως στο Twitter σκίζει στα σχόλια.  Αυτή που επίσης ξεχώρισε tweetερικά ήταν η Χριστίνα Κολέτσα.

 

Πηγή: www.lifo.gr

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα