Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τα κορυφαία εστιατόρια σε Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη που βραβεύτηκαν στα Restaurant 100 Awards!

Σε μια λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, 100 celebrities βράβευσαν τα 100 κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας κι εμείς ψάχνουμε να δούμε πόσα από αυτά έχουμε επισκεφτεί.

Το βράδυ της Τρίτης οι προβολείς έπεσαν στην εστιατορική σκηνή ολόκληρης της Ελλάδας, αφού αναδείχθηκαν τα 100 καλύτερα εστιατόρια της χώρας μας, στην τελετή των Restaurant 100 Awards που διοργανώνει το Hotel&Restaurant της Boussias Communications. Τέσσερα απ'αυτά βρίσκονται στη Χαλκιδική!

Στη λίστα με τα 100 κορυφαία εστιατόρια, βρέθηκαν μαγαζιά που ανήκουν τόσο σε γκουρμέ νοοτροπία, όσο και σε πιο casual, από κάθε γωνιά της Ελλάδας, από το Funky Gourmet, το Nolan, το Varoulko Seaside και τη Σπονδή της Αθήνας, μέχρι το Θαλασσάκι στην Τήνο, το Treehouse Restaurant στη Χαλκιδική, το Κύμα στην Κίμωλο, το Μεζέν του Βόλου κ.ο.κ.

 

Περισσότερες από 100 σημαντικές προσωπικότητες από διάφορους κλάδους του επιχειρηματικού, πολιτικού και πολιτιστικού γίγνεσθαι διαμόρφωσαν με την ψήφο τους τη λίστα, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι τα μέλη της κριτικής επιτροπής φήφισαν χωρίς να δεσμεύονται από συγκεκριμένη λίστα.

Οι κορυφαίες δέκα κατηγορίες των βραβείων ήταν: τοπ 10 νέων εισόδων, τοπ 10 γαστρονομικής εμπειρίας, τοπ 10 ελληνικής και τοπικής κουζίνας, τοπ 10 bar-restaurant, τοπ 10 casual εστιατορίων, τοπ 10 καλοκαιρινών εστιατορίων, τοπ 10 ρομαντικών εστιατορίων, τοπ 10 οικογενειακών εστιατορίων, τοπ 10 business εστιατορίων και τοπ 10 κρυμμένων διαμαντιών. Όπως ήταν φυσικό, την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί από τους επώνυμους foodies της εκατονταμελούς κριτικής επιτροπής των βραβείων, μεταξύ των οποίων και οι: Θεόδωρος Χαραγκιώνης, Γιώργος Παπαλέξης, Μύρωνας Στρατής, Μαριάντα Πιερίδη, Αλεξ Κάβδας, Πάνος Ιωαννίδης, Νεκτάριος Ντάλλας, Φωτεινή Πιπιλή, Λόλα Νταϊφά, Νάντια Γεραζούνη και Νάσος Ντότσικας.

 

Πάρτε μια γεύση από τα αποτελέσματα:

 

ΝΤΟΜΑΤΑ SANI RESORT ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

ΤREEHOUSE RESTAURANT ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

ΜΠΟΥΚΑΔΟΥΡΑ  ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

ANASSA RESTAURANT ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

 

ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

DUCK PRIVATE CHEFFING ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

7 ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

CLOCHARD ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ALFREDO’S GRAND DINING ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

LOCAL ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΣΕΜΠΡΙΚΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΤΟ ΙΓΓΛΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

myportal.gr/


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα