Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απέκτησε γιο ο Απόστολος Τζιτζικώστας!

Το 2014 ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και τρία χρόνια μετά ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και η σύζυγός του Ελεάνα Βλάχου καλωσόρισαν το πρώτο τους μωράκι, ένα πανέμορφο αγοράκι. Το ζευγάρι μάλιστα, τα είχε ετοιμάσει όλα τους τελευταίους μήνες και περίμενε με ανυπομονησία το baby boom.

 

Τα ευχάριστα για την εγκυμοσύνη της Ελεάνας έγιναν γνωστά πριν από τέσσερις περίπου μήνες. Η όμορφη επιχειρηματίας που κρατά πάντα χαμηλό προφίλ και στέκεται διακριτικά στο πλευρό του συζύγου της, μόλις συμπλήρωσε τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της, ξεκίνησε τις ετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο. Το ζευγάρι, άλλωστε έμαθε από νωρίς πως περιμένει αγοράκι και χάρηκε πολύ.

 

“Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μας! Γεννήθηκε ο γιός μας!”, έγραψε στο facebook ο Απόστολος Τζιτζικώστας και ήταν αυτό που ουσιαστικά ανακοίνωσε τα νέα για τη γέννηση του μωρού με μια συγκινητική φωτογραφία.

 

Τελευταία επίσημη εμφάνιση πριν τη γέννα

Λίγο πριν έρθει στον κόσμο το μωράκι της, η σύζυγος του Απόστολου Τζιτζικώστα, Ελεάνα Βλάχου βρέθηκε στο πλευρό του και συμμετείχε στον αγώνα για την ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού στη Θεσσαλονίκη. Οι δυο τους συμμετείχαν στο επετειακό 5ο Sail for Pink, τον ιστιοπλοϊκό αγώνα, και την παράλληλη Πορεία Ελπίδας, η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 στη συμπρωτεύουσα. Χαμογελαστή και η ευδιάθετη, παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη της η Ελεάνα Βλάχου έστειλε το δικό της μήνυμα αγάπης και δεν σταμάτησε να δέχεται ευχές για το μωράκι της.

Γάμος σε στενό οικογενειακό κύκλο

Ο περιφερειάρχης και η καλή του παντρεύτηκαν το 2014 σε στενό οικογενειακό κύκλο στο Πήλιο, αλλά είναι ζευγάρι από το 2007. Ο νιόπαντρος τότε Απόστολος Τζιτζικώστας μιλούσε με λόγια αγάπης για την γυναίκα του και είχε γράψει στον λογαριασμό του στο twitter: "Ένας νέος κύκλος άνοιξε στη ζωή μου. Είναι ο πιο σημαντικός στη ζωή κάθε ανθρώπου: η οικογένεια."

 

Ποια είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά

Η όμορφη επιχειρηματίας της συμπρωτεύουσας βρίσκεται στη ζωή του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας αρκετό καιρό. Οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους είναι σπάνιες, αλλά εκείνη στέκεται διακριτικά στο πλευρό του, τον στηρίζει σε κάθε του βήμα, ενώ παράλληλα ασχολείται και με τις δικές της υποχρεώσεις. Οι γονείς της διατηρούν βιοτεχνία ρούχων στο Καλοχώρι.

 

Πρόκειται για μία πολύ δραστήρια γυναίκα και που η εξωτερική της εμφάνιση μας δίνει πολλούς λόγους να καταλάβουμε γιατί την ερωτεύτηκε. Άλλωστε είχε κάνει και κάποια βήματα στον χώρο του μόντελινγκ και μάλιστα την έχουμε δει να πρωταγωνιστεί στο video clip του Σταμάτη Γονίδη για το τραγούδι "Έχω πετάξει μαζί σου".

 

Η σύζυγος του Απόστολου Τζιτζικώστα, Ελεάνα Βλάχου έχει λειτουργήσει βοηθητικά στο προφίλ του και κερδίζει σε κάθε της εμφάνιση τις εντυπώσεις. Εκείνη, όμως, δεν θέλει να προκαλεί και μιλά πάντα με λόγια αγάπης για τον άντρα της: “Από το 2007 που γνωριστήκαμε με τον Απόστολο νιώθω ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα μεταξύ μας. Τα συναισθήματα γίνονται ακόμα πιο δυνατά και φυσικά ο αλληλοσεβασμός και η αλληλοεκτίμηση είναι τα στέρεα θεμέλια του γάμου μας. Ήταν ένας υπέροχος χρόνος που τώρα τελευταία έγινε δύσκολος στις ώρες και μέρες που βρισκόμαστε! Ελπίζω, πάντως, να συντονιστούμε για ένα ρομαντικό δείπνο με ένα κεράκι οι δυο μας”.

πηγή: tlife.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα