Πέμπτη, 30 Απριλίου 2026

Μια φώκια λιάζεται στην παραλία της Μεταμόρφωσης

Δύο Σέρβοι τουρίστες πήγαν για το πρωινό τους μπάνιο στην παραλία της Μεταμόρφωσης αλλά βρήκαν παρέα μια μικρή φώκια!

Η πολυκοσμία αποτελεί πλέον παρελθόν για τις παραλίες της Χαλκιδικής και έτσι η φώκια βρήκε την ευκαιρία να βγει στα ρηχά και να απολαύσει τον ήλιο.

Το Sunrise room στη σελίδα του ανέφερε: “Το πρωί στην Μεταμόρφωση έκανε την ηλιοθεραπεία της μια μικρή Φώκια δύο Σέρβοι τουρίστες την βοήθησαν και ξανά μπήκε στο νερό ήρθε να μας ευχηθεί καλό Φθινόπωρο”.


🎞️ Την προβολή του ντοκιμαντέρ με τίτλο «Η Χαλκιδική των Προσφύγων – Από τις φλόγες της μνήμης… στις ρίζες του αύριο» διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Κασσανδρείας το Σάββατο 2 Μαΐου στις 20:30 στο Κλειστό Θέατρο Νέων Μουδανιών.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα