Η γιορτή της Αρνιώτικης φέτας και του μελιού πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στην Αρναία, στο παραδοσιακό καφενείο η ¨Λανάρα¨.
Τα χρυσά χέρια της guest chef και καθηγήτριας μαγειρικής, Σοφίας Γεωργακάκη και της ομάδας της από τα ΔΕΛΤΑ 360:
• Chef Σοφίας Ουργουντζίδου,
• Chef Γιάννη Αγγελούδα
• και chef Δημήτρη Μίτση
ήταν αυτά που προετοίμασαν το τυρομελένιο μενού του KOUZINA στη γραφική πλατεία Γερογιανναίων της Αρναίας.
Η Σοφία ήταν η τιμώμενη chef της βραδιάς, δεδομένου ότι το φετινό KOUZINA είναι αφιερωμένο στις γυναίκες chef. Μελέτησε στο έπακρο το μύθο γύρω από το μενού και εστίασε στο ζητούμενο, που δεν ήταν άλλο από την ανάδειξη της αρνιώτικης φέτας και του κατσικίσιου τυριού. Τα πιάτα της εξαιρετικά.
Το μέλι Αρναίας, από το Γιάννη Ρεπάνη, τον Αργύρη Γεωργάκα, τον Χρήστο Τζιάρα και τους άλλους αρνιώτες μελοπαραγωγούς, ήταν αυτό που συντρόφευσε γευστικά τους τυρομεζέδες.
του Στ. Ρήγα