Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020

Π Πολιτισμός

Ν. Μουδανιά: Φεστιβάλ Γκράφιτι “Outta City Graffiti Fest 2020”

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας, ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού και η ομάδα "83crew", διοργανώνουν το 1ο Φεστιβάλ Γκράφιτι “Outta City Graffiti Fest 2020”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Αυγούστου 2020, στις 12:00 το μεσημέρι, εξωτερικά του Σταδίου Νέων Μουδανιών.

 

Περισσότεροι από 35 καλλιτέχνες απ’ όλη την Ελλάδα «θα ζωντανέψουν» με πληθώρα χρωμάτων τους εξωτερικούς τοίχους του Σταδίου, ξεδιπλώνοντας μέσα από τα γκράφιτι την φαντασία τους.

 

«Για πρώτη φορά στη Χαλκιδική πρόκειται να πραγματοποιηθεί Φεστιβάλ Γκράφιτι. Επιλεγμένοι καλλιτέχνες ενώνοντας τις δυνάμεις τους, “θα δώσουν ζωή” στους τοίχους του Σταδίου Νέων Μουδανιών, παρουσιάζοντας μια μορφή σύγχρονης τέχνης. Ταυτόχρονα δίνουμε χώρο στους δημιουργούς να εκφραστούν, αποτρέποντας έτσι την “άναρχη” δημιουργία γκράφιτι σε διάφορα σημεία του Δήμου», δήλωσε ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας κ. Μανώλης Καρράς σχετικά με το θέμα.

 

Για την εκδήλωση θα παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα που προβλέπει ο ΕΟΔΥ, με σκοπό την αποτροπή εξάπλωσης του Covid-19.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα