Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Η ψυχολόγος Τένια Μακρή παρουσίασε το βιβλίο της στην Αρναία

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γυναικών Αρναίας, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα "Μητροπολίτης Σωκράτης" του Δημαρχείου Αρναίας το Σάββατο ομιλία της ψυχολόγου και συγγραφέως Τένιας Μακρή, με θέμα "Τι θα κάνω μ' εσένα, μαμά..." με αφορμή το τελευταίο της ομότιτλο βιβλίο.

 

Στην κατάμεστη αίθουσα, την εκδήλωση παρουσίασε ο συγγραφέας Χρήστος Τούβε.

Η κα Μακρή στο τέλος της εκδήλωσης συνομίλησε με αρκετές κυρίες του ακροατηρίου, και υπέγραψε αφιερώσεις στα βιβλία που προμηθεύτηκαν οι παρευρισκόμενοι. 

 

Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος, ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Θαλασσινός, ο πρόεδρος της Αρναίας Αγαπητός Κιάτος, η πρόεδρος της ΑΞΤΑΔΑ Μαρία-Ελένη Ζαμάνη, η πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ευγενία Γιαννούση, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, καθώς και εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων της περιοχής.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Πολυγύρου, που κρατάνε στενούς δεσμούς με τις κυρίες της Αρναίας.

Οι κυρίες του Συλλόγου Γυναικών ετοίμασαν όπως κάθε φορά, πλούσιο μπουφέ με κεράσματα.

του Στ. Ρήγα


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα