Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020

Π Πολιτισμός

To Πλανητάριο Κρήτης έρχεται στον Πολύγυρο

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου & 1ου Νηπιαγωγείου Πολυγύρου θα φιλοξενήσει στο χώρο του σχολείο  το Πλανητάριο Κρήτης το οποίο θα παρουσιάσει ψηφιακές ταινίες θόλου.

 

Οι ταινίες αυτές φτιάχνονται ειδικά για πλανητάρια και προσφέρουν μία μοναδική οπτικοακουστική διδακτική εμπειρία.  Κυρίαρχο χαρακτηριστικό τους είναι η προβολή σε ημισφαιρική οθόνη 360 μοιρών, με αποτέλεσμα οι θεατές να περιβάλλονται πλήρως από την ταινία δημιουργώντας μία εντυπωσιακή και πρωτόγνωρη κινηματογραφική εμπειρία !

 

Το Πλανητάριο Κρήτης έχει επιμεληθεί και μεταγλωττίσει εκπαιδευτικές ταινίες στα ελληνικά ειδικά για τις ανάγκες των σχολείων. Έχουν εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα και είναι όλες κατάλληλες για την ηλικία προβολής που προορίζονται.

 

  • 09:30 π.μ. & 12:00 π.μ.: προβολή για Νηπιαγωγείο, Α, Β τάξη "Ο Κάπτεν Σνούπυ και το διαστημικό ταξίδι"

 

  • 10:15 π.μ.& 12:45 π.μ.: προβολή για Γ, Δ τάξη :"Μακρινοί πλανήτες - Υπάρχουν εξωγήινοι;" 

 

  • 11:00 π.μ.&13:30 π.μ.: προβολή για Ε, ΣΤ τάξη/ "Από τη Γη στο Σύμπαν" ή "Επιστροφή στη Σελήνη για πάντα"

 

Κατά την διάρκεια των προβολών θα υπάρχει χώρος αναμονής με ζεστό καφεδάκι για τους γονείς. Οι προβολές θα ξεκινήσουν στις 09:30 π.μ. και θα εναλλάσσονται ηλικιακά ανά 45 λεπτά. Κόστος συμμετοχής ανά παιδί είναι 5€.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα