Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

«Τα εργαζόμενα κορίτσια» στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου

«Τα εργαζόμενα κορίτσια»  του Ιρλανδού συγγραφέα Frank McGuiness σε σκηνοθεσία Ορέστη Τεάζη θα ανεβεί στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, στις 9.00 το βράδυ.

 

Η θεατρική ομάδα «Απάμεια» Ν. Μουδανιών ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2015 με την καθοδήγηση του Δημήτρη Απιδόπουλου και της Ανδρομάχης Δεσιοπούλου παρουσιάζοντας την πρώτη πειραματική της παράσταση τον Ιούνιο του 2015 «Το μπουλούκι του ωραίου», που γράφτηκε από τα μέλη της ομάδας.

 

Το 2016 ανέβασε το έργο «Οι ηλίθιου» του Neil Simon, με την ιδιαιτερότητα ότι όλοι οι ρόλοι ερμηνεύτηκαν από γυναίκες, ενθουσιάζοντας το κοινό για την πρωτοτυπία του εγχειρήματος, ενώ τον Ιούνιο 2017 ανεβάζει το έργο «Δεν θα πάρω – ευχαριστώ» του Αλέκου Σακελλάριου, σε διασκευή της Χριστίνας Ψωμαδέλλη.

 

Τον Φεβρουάριο του 2018 θα ανεβάσει το έργο «Χίλιες και δύο νύχτες» γραμμένο από τα μέλη της ομάδας, σε σκηνοθεσία Μαρίνας Μίτση και κείμενα της Χριστίνας Ψωμαδέλλη, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

 

Το 2019 είναι μια χρονιά ορόσημο για την ομάδα όπου τα ηνία έχει αναλάβει ο σκηνοθέτης, Ορέστης Τεάζης, ο οποίος έχει μεταλαμπαδεύσει τις πολύτιμες γνώσεις του και την εμπειρία του στα μέλη της ομάδας, παρουσιάζοντας το έργο του Ιρλανδού συγγραφέα Frank McGuiness «Τα εργαζόμενα κορίτσια».

Παίζουν με αλφαβητική σειρά:

Αναστασία Δεκάκη, Ελένη Κακουλίδου, Φλώρα Κακουλίδου, Λευτέρης Κοκοβίνος, Λίνα Παπαδοπούλου, Παναγιώτα Σουνά, Πελαγία Τσάκωνα, Ευαγγελία Τσιτσογιάννη, Χριστίνα Ψωμαδέλλη.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα