Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Με επιτυχία συνεχίζονται οι βιβλιοπαρουσιάσεις στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο συνεχίζεται το πρόγραμμα παρουσίασης βιβλίων και συγγραφέων που οργανώνει το Μορφωτικό – Πολιτιστικό – Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης» σε συνεργασία με ελληνικούς εκδοτικούς οίκους.

O χώρος βιβλιοπαρουσιάσεων της Δημοτικής βιβλιοθήκης Πολυγύρου γέμισε ασφυκτικά από το κοινό που ήθελε να υποδεχτεί τη συγγραφέα, Ευδοκία Ποιμενίδου, και το βιβλίο της «Τα Διαμάντια της Δόμνας».

 

Το βιβλίο παρουσίασαν: ο εκπαιδευτικός και συγγραφέας, Χρήστος Φυλακτός , ο δημοσιογράφος Βάιος Μαυρίδης και ο Βιβλιοθηκονόμος Νικόλαος Πιτσιόρλας. Αποσπάσματα διαβάστηκαν από την Πολυγυρινή ιστορικό και ηθοποιό Θεώνη Κοσμά. 

Η επόμενη εκδήλωση βιβλιοπαρουσίασης θα πραγματοποιηθεί στην Βιβλιοθήκη Πολυγύρου, στις 09/10/2019, στις 19:00 με το βιβλίο της Μάχης Τζαβέλας «Φτερά παγωνιού» από τις εκδόσεις Γκοβοστή.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα