Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Καθαρισμός της παραλίας της Ν. Τρίγλιας -ΦΩΤΟ-

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου απανταχού Τριγλιανων πραγματοποιήθηκε καθαρισμός της παραλίας της Ν. Τρίγλιας και δενδροφύτευση.

 

Η Αθανασία Εμμανουιλίδου, μέλος του νέου ΔΣ του Συλλόγου σχολίασε: "Είμασταν εκεί, μικροί και μεγάλοι, περνώντας μηνύματα στα παιδιά για την ευθύνη που έχουμε όλοι, ως πολίτες αυτού του τόπου, να τον διατηρούμε καθαρό και φροντισμένο για να συνεχίσει να γίνεται πόλος έλξης, όσων θέλουν να χαρούν τη χαλαρή ατμόσφαιρα της παραλίας μας. 

Ως νεοεκλεγείσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, υποστηρίζω κι εγω κάθε συμμετοχική δράση! Αποδεικνύουμε πως αγαπάμε τον τόπο μας. Ξεκινάμε από τα μικρά και συνεχίζουμε. Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία του Συλλόγου απανταχού Τριγλιανών και στην υποστήριξη όσων ήταν μαζί μας". 

 

“Ο ενεργός πολίτης στη σύγχρονη εποχή είναι κάτι παραπάνω από αναγκαιότητα. Είναι σημαντικό να αγαπάμε τον τόπο μας και να τον προστατεύουμε” ανέφερε ο Δήμαρχος Μ. Καρράς και κατέληξε: “Συγχαίρουμε τον Σύλλογο Απανταχού Τριγλιανών για την πρωτοβουλία. Είναι αυτονόητο ότι ο Δήμος σε τέτοιου είδους δράσεις θα είναι πάντα αρωγός και συμπαραστάτης”.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα