Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021

Π Πολιτισμός

Κοπή της Βασιλόπιτας της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Χαλκιδικής -ΦΩΤΟ-

H κοπή της Βασιλόπιτας της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν. Χαλκιδικής (Λ.Ε.Δ.) πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα ¨Μητροπολίτης Σωκράτης ¨ του Δημαρχείου Αρναίας.

Προηγήθηκε η ετησία Γενική Συνέλευση των μελών της Λέσχης, με τον Οικονομικό Απολογισμό του Δ.Σ. με την ομόφωνη έγκριση των πεπραγμένων.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητος. 

Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, ο Συνταγματάρχης Συρμόπουλος Γεώργιος εκ μέρους του Γ΄ Σώματος Στρατού, ο Υποδιοικητής της 1ης Ταξιαρχίας Καταδρομέων – Αλεξιπτωτιστών ¨ΕΛ ΑΛΑΜΕΪΝ¨ Συνταγματάρχης Καπράλος Γεώργιος, ο εκπρόσωπος της Δ΄ Μοίρας Καταδρομών Λοχαγός Φαράκ Πέτρος, ο εκπρόσωπος του ΚΕΑΠ Ανθυπασπιστής Παπαζούλης, ο Αντιδήμαρχος Αριστοτέλη και υποψήφιος Δήμαρχος Αργύρης Τσακνής, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Κατερίνα Ζωγράφου, Δημήτρης Τζηρίτης και Στέλιος Βαλιάνος υποψήφιος Δήμαρχος Αριστοτέλη, ο Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αρναίας Δημήτρης Αλεξανδρής, ο εκπρόσωπος του Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αρναίας Υπαστυνόμος Β΄ Καρυπίδης Στέλιος, ο Λιμενικός Μαυρομάτης από το Λιμεναρχείο Ιερισσού, ο Ανθυποπλοίαρχος Λ/Σ Παναγιώτου Χρήστος από το Λιμενικό Τμήμα Ουρανούπολης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αρναίας Γιώργος Διαμαντούδης, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του Παγχαλκιδικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Γιάννης Κοτσάνης, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, πρόεδροι Συλλόγων και φορέων, εκπρόσωποι Λεσχών Ειδικών Δυνάμεων από νομούς της Βόρειας Ελλάδας, μέλη και φίλοι της Λ.Ε.Δ. Ν. Χαλκιδικής.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, το Διοικητικό Συμβούλιο της Λ.Ε.Δ. τίμησε μέσω του Αντιδημάρχου Αργύρη Τσακνή, τον Δήμο Αριστοτέλη για την βοήθεια που προσέφερε στη Λέσχη.

Ακολούθησε γεύμα των καλεσμένων στο χώρο του ¨Πράσινου Χωριού¨.

του Στέλιου Ρήγα

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα