Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Συνεχίζεται με επιτυχία η κινηματογραφική λέσχη Πολυγύρου

Με τη συμμετοχή και το ενδιαφέρον του κοινού να αυξάνεται εντυπωσιακά συνεχίζονται οι προβολές ταινιών της Κινηματογραφικής Λέσχης του Δήμου.

 

Την περασμένη Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018 οι σινεφίλ της πόλης του Πολυγύρου απόλαυσαν μέσα σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου την ταινία "ΖΩΗ ΣΑΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ - LA VIE EN ROSE".

 

Την επόμενη Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018 το θα προβληθεί η ταινία «Η ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ CIDADE DE DEUS» (2002) 130.’ Πρόκειται για μια εκπληκτική ταινία από τη Βραζιλία, γεμάτη με ανατροπές, αγωνία αλλά και δραματικά στοιχεία, που ήταν υποψήφια για 4 βραβεία Όσκαρ και εξασφάλισε στο σκηνοθέτη της μεγάλη διεθνή καριέρα.

Σκην.: ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΜΕΪΡΕΓΙΕΣ

Πρωτ.: ΑΛΕΣΑΝΤΡΕ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ, ΛΕΑΝΤΡΟ ΦΙΡΜΙΝΟ

 

Δύο παιδιά που μεγαλώνουν μαζί στις φτωχογειτονιές του Ρίο διαλέγουν ξεχωριστά μονοπάτια. Ο ένας αγωνίζεται να ξεφύγει και να γίνει φωτογράφος, ο άλλος να γίνει αρχηγός των εγκληματικών οργανώσεων που κάνουν κουμάντο στην περιοχή.

Ώρα έναρξης: 20:00


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα