Κυριακή, 09 Αυγούστου 2020

Π Πολιτισμός

Tα γυρίσματα της ταινίας "Βουρβουρού" της Καρίνας Λογοθέτη

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Τα γυρίσματα της ταινίας μικρού μήκους «Βουρβουρού» της Καρίνας Λογοθέτη πραγματοποιούνται τις μέρες αυτές στις γεμάτες από αυθεντική φυσική ομορφιά παραλίες της Βουρβουρούς.

Το σενάριο της ταινίας βραβεύθηκε από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου με το Βραβείο Film Factory Short Film Fund  και χρηματοδοτήθηκε από τον ΟΤΕ TV, ενώ τα γυρίσματα πραγματοποιούνται με την υποστήριξη του Δήμου Σιθωνίας. 

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 30 Οκτωβρίου. Όλα είναι στη Βουρβουρού εκτός από μια σκηνή στην παραλία Νικήτης, καθώς το σενάριο απαιτεί εικόνες στο ηλιοβασίλεμα.

Η Καρίνα Λογοθέτη εμπνεύστηκε την ταινία της από το οικογενειακό της εξοχικό στη Βουρβουρού και επιχειρεί να μεταφέρει την ηρεμία και την απαράμιλλη ομορφιά του τοπίου μέσω της ταινίας. Ο Δήμος Σιθωνίας πιστεύει ότι η ταινία μικρού μήκους της Καρίνας Λογοθέτη, αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία προβολής της περιοχής και της μοναδικής φυσικής ομορφιάς της.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα