Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Οι μαθητές των Ν.Μουδανιών γιόρτασαν τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων -ΦΩΤΟ-

Με τη συμμετοχή μαθητών των Δημοτικών σχολείων των Ν. Μουδανιών, εορτάστηκε η 18η Μαΐου, η Διεθνής ημέρα Μουσείων, στο Μουσείο Αλιευτικών Σκαφών & Εργαλείων του Δήμου Ν. Προποντίδας,  που οργάνωσε ο Δήμος Ν. Προποντίδας, ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Ν. Προποντίδας και το  Μουσείο Αλιευτικών Σκαφών &  Εργαλείων Δήμου Ν. Προποντίδας.

 

Οι μαθητές διασκέδασαν με το κυνήγι κρυμμένου θησαυρού με θέμα: « ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ»   με το καλλιτεχνικό εργαστήρι ‘ΑΝΕΜΗ‘, έφτιαξαν κατασκευές από πηλό με θέμα τη θάλασσα  με το καλλιτεχνικό εργαστήρι "ΑΝΕΜΗ", ζωγράφισαν ζωγραφιές  με θέμα "Θάλασσα και συναισθήματα" με τα τμήματα  του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Μουδανιών "Ο ΦΑΡΟΣ", πραγματοποιήθηκε face painting από το τμήμα makeup artist  του MILLENIUM EDUCATION CENTER και χόρεψαν Zumba με τον Α.Σ. ‘ΠΡΩΤΕΑΣ’ Ν. Τρίγλιας.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα