Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021

Π Πολιτισμός

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στα Βράσταμα και την Όλυνθο

Ώρες χαράς και ξεγνοιασιάς πέρασαν τα παιδιά στα Βράσταμα και την Όλυνθο, όπου στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Πολυγύρου και του Μορφωτικού – Πολιτιστικού- Αθλητικού και Κοινωνικού Νομικού Προσώπου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» διασκέδασαν στις γιορτές, που πραγματοποιήθηκαν με τη συμμετοχή τοπικών φορέων και συλλόγων.

Στα Βράσταμα το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016 αγόρια και κορίτσια συμμετείχαν σε παιχνίδια με ανιματέρ στην πλατεία του χωριού. Ακόμα στο εργαστήρι των ξωτικών επιδόθηκαν σε κατασκευές, στολίδια για το δέντρο και γούρια του 2017, κάτω από ολόλευκες νιφάδες χιονιού. Εκεί ήταν και το αγγελάκι των Χριστουγέννων, που έβαλε τις δικές του όμορφες πινελιές στα πρόσωπα των παιδιών. 

Στη γιορτή συμμετείχαν το Τοπικό Συμβούλιο Βραστάμων, ο Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Σχολείου, ο Σύλλογος Γονέων Νηπιαγωγείου, ο Σύλλογος Γυναικών Βραστάμων.

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 σειρά είχαν τα παιδιά της Ολύνθου, που από το μεσημέρι διασκέδασαν με ανιματέρ στην πλατεία του χωριού, έπαιξαν με ξυλοπόδαρους και ξωτικά, κατασκεύασαν στολίδια για το δέντρο κάτω από ολόλευκες νιφάδες χιονιού και πήραν μαζί τους ξεχωριστές μπαλονοκατασκευές.

Συμμετείχαν το Τοπικό Συμβούλιο Ολύνθου, το Κ.Α.Π.Η Ολύνθου, ο Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Σχολείου, ο Σύλλογος Γονέων Νηπιαγωγείου, ο Σύλλογος Γυναικών Ολύνθου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ολύνθου.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα