Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021

Π Πολιτισμός

Κοπή πίτας στο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το Μορφωτικό – Πολιτιστικό – Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» παρουσία του Δημάρχου Πολυγύρου, Αστέριου Ζωγράφου.

 

Ο Δήμαρχος Πολυγύρου έδωσε τις ευχές του για υγεία και για μια καλύτερη χρονιά για όλους ενώ ευχαρίστησε το Δ.Σ. και τους υπαλλήλους του Νομικού Προσώπου για τις υπηρεσίες που παρέχουν στους πολίτες επισημαίνοντας ότι θα βρίσκεται στο πλευρό τους, για την αντιμετώπιση των όποιων ζητημάτων τους απασχολούν.

 

Από την πλευρά της η πρόεδρος του «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ», Ιφιγένεια Κυριάκου, ευχαρίστησε τα μέλη του του Διοικητικού Συμβουλίου για την συνεργασία και βοήθειά τους, συνεχάρη το προσωπικό του Ωδείου, των παιδικών σταθμών, των βιβλιοθηκών, τους γυμναστές και το διοικητικό τμήμα του Νομικού Προσώπου για την προσπάθεια που καταβάλλουν για την εξυπηρέτηση των πολιτών και αφού ανέφερε συνοπτικά τους στόχους για το νέο έτος, τους ευχήθηκε να έχουν μια παραγωγική χρονιά, με υγεία.

Το φλουρί έπεσε στην μουσικό Κατερίνα Αρεμπατζή.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα