Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020

Π Πολιτισμός

Η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Χαλκιδικής έκοψε την πίτα -ΦΩΤΟ-

Η κοπή της Βασιλόπιτας της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν. Χαλκιδικής (Λ.Ε.Δ.) πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα ¨Μητροπολίτης Σωκράτης ¨ του Δημαρχείου Αρναίας.

Προηγήθηκε η ετησία Γενική Συνέλευση των μελών της Λέσχης, με τον Οικονομικό Απολογισμό του Δ.Σ. και την έγκριση των πεπραγμένων.


Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης Παΐσιος Σουλτανικάς, που μετέφερε τον χαιρετισμό του Μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ.κ. Θεοκλήτου.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε μέσα σε ένα συγκινητικό κλίμα, ο παλαιότερος εν ζωή καταδρομέας της περιοχής, Νικόλαος Λάτμος, 87 ετών, που υπηρέτησε στη Β΄ Μοίρα Καταδρομών το 1950-51. Επίσης τιμητική πλακέτα απενεμήθη στο μέλος της Λ.Ε.Δ., Αλβανό Αναστάσιο για την συνεχόμενη προσφορά και δραστηριότητά του.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Χαλκιδικής Γιώργος Βαγιωνάς, ο δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος, ο περιφερειακός σύμβουλος, Στυλιανός Βαλιάνος, εκπρόσωπος του Διοικητή του Γ΄ Σώματος Στρατού, εκπρόσωπος του Διοικητή της 1ης Ταξιαρχίας Καταδρομέων – Αλεξιπτωτιστών ¨ΕΛ ΑΛΑΜΕΪΝ¨, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σταγείρων - Ακάνθου Διαμαντής Ταραζάς, ο προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αρναίας, Δημήτρης Αλεξανδρής, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αρναίας, Γιώργος Χαϊδευτός, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Αρναίας, Γιώργος Διαμαντούδης, ο πρώην βουλευτής Χαλκιδικής Ευθύμιος Καρανάσιος, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι Λεσχών Ειδικών Δυνάμεων από νομούς της Βόρειας Ελλάδας, μέλη και φίλοι της Λ.Ε.Δ. Ν. Χαλκιδικής.

του Στέλιου Ρήγα

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα