Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020

Π Πολιτισμός

Κοπή πίτας στο ΚΑΠΗ Ολύνθου

Σε ένα πολύ όμορφο και ζεστό κλίμα, στην κατάμεστη αίθουσα του ΚΑΠΗ Ολύνθου, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΑΠΗ.

Τις ευχές τους για ένα ευτυχισμένο, υγιές και δημιουργικό νέο έτος, στα μέλη του ΚΑΠΗ, έδωσε ο Πρόεδρος του ΚΑΠΗ, Αργύρης Συκιώτης, στα μέλη του ΚΑΠΗ, ο Δημοτικός Σύμβουλος, Άγγελος Ζαβράκογλου και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ολύνθου, Νικόλαος Αυγέρης.


Στο σύντομο χαιρετισμό της η Πρόεδρος του Μορφωτικού - Πολιτιστικού- Αθλητικού και Κοινωνικού Νομικού Προσώπου του Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», Ιφιγένεια Κυριάκου, μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου Πολυγύρου, Αστέριου Ζωγράφου και τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή δια μέσου του Ν.Π «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» καταβάλλει συνεχή προσπάθεια, ώστε να ενδυναμωθεί η λειτουργία των ΚΑΠΗ με στόχο να στηρίξει την τρίτη ηλικία τιμώντας τους ανθρώπους της για όλα όσα έχουν προσφέρει.
Τυχερή της βραδιάς ήταν η κ. Τοτάκη Στέλλα στην οποία «έπεσε» το φλουρί.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα