Παρασκευή, 07 Μαϊος 2021

Π Πολιτισμός

Δωρεά μαλλιών για το "Χάρισε Δύναμη"

Tο Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας (ΕΣΥΝ) και το Millennium Education Centre συνδιοργανώνουν, υπό την αιγίδα του Δήμου Νέας Προποντίδας εκδήλωση με θέμα: "Δωρεά μαλλιών για το ‘Χάρισε Δύναμη", προκειμένου να συνδράμουμε όλοι μαζί στην προσπάθεια του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ” που από το 2015, καλεί τις γυναίκες να χαρίσουν λίγη από τη δύναμή τους σε γυναίκες που αντιμετωπίζουν τον καρκίνο.

Πώς να μακρύνουν, να κόψουν και να δωρίσουν τα μαλλιά τους για την επιδότηση περουκών σε γυναίκες που έχουν ανάγκη.

Οι προδιαγραφές για να κοπούν τα μαλλιά είναι απλές: Μαλλιά μεγαλύτερα από 20 cm, χωρίς χημική επεξεργασία.

Τα μαλλιά που δωρίζονται συλλέγονται από το «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» και αποστέλλονται σε κατασκευαστή περουκών. 

Τα χρήματα που συγκεντρώνονται, επιδοτούν την αγορά περουκών, με σειρά προτεραιότητας και κοινωνικό - οικονομικά κριτήρια, για γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο και βρίσκονται σε χημειοθεραπεία.

 

Όσοι επιθυμούν να «Δωρίσουν» τα μαλλιά τους, να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 20 Δεκεμβρίου στους διευθυντές των σχολείων ή στα τηλέφωνα 23730 22192 - 23730 26739 του Millennium Education Centre και στο τηλέφωνο 23733 50107 στην κ. Λαμπρινίδου Κάτια, υπάλληλο του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Νέας Προποντίδας καθώς επίσης και να πληροφορηθούν για τυχόν λεπτομέρειες.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Millennium Education Centre, από τις 10:00πμ. έως τις 14:00μμ.

Την επιμέλεια των κουρεμάτων αναλαμβάνουν οι καθηγητές του τμήματος κομμωτικής του M.E.C. κ.Τάνια Καπετανοπούλου, κ.Κατερίνα Λαφχαρίδου και ο κ.Χρήστος Στάγγος.

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα