Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Φωτίστηκε απόψε ο "Αστερόκοσμος" της ΔΕΘ - Helexpo -VIDEO/ΦΩΤΟ-

Το πιο εντυπωσιακό θεματικό πάρκο των Χριστουγέννων, ο Αστερόκοσμος, άνοιξε σήμερα το απόγευμα τις πύλες του για μικρούς και μεγάλους! 

1.000 Αη Βασίληδες με φωτάκια στα χέρια δημιούργησαν στη νότια πύλη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης το πιο μεγάλο ανθρώπινο αστέρι! 

 

Ο «Αστερόκοσμος» της ΔΕΘ-Helexpo, φωτίστηκε και πλήθος κόσμου ξεχύθηκε να τον εξερευνήσει.

Μέχρι τις 7 Ιανουαρίου του 2015 το Παγωμένο Δάσος, το Πέτρινο Χωριό του Άι Βασίλη, το Εργοστάσιο Παιχνιδιών, το Χωριό από Ζαχαρόπαστα, η Φάτνη, τα διαδραστικά και παραμυθένια εργαστήρια, το μεγαλύτερο λούνα παρκ με 18 παιχνίδια, τα δύο παγοδρόμια επιφάνειας 600 τ.μ. και τα καθημερινά θεατρικά, ακροβατικά και μουσικά δρώμενα θα βρίσκονται στην «καρδιά» της ΔΕΘ, συνθέτοντας μια μεγάλη γιορτή.

Σε 27.000 τ.μ. και με 5.700.000 λαμπιόνια να εκπέμπουν το φως τους, δίνοντας λάμψη στο κέντρο της πόλης, ο Αστερόκοσμος φιλοδοξεί να γίνει εστία χαράς, διασκέδασης, αναψυχής, εκπαίδευσης και δημιουργίας. Μαζί με τον Αστερόκοσμο φορά τα γιορτινά του και το Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας, με πολλές εκπλήξεις κι ένα εντυπωσιακό σοκολατένιο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Ο Αστερόκοσμος θα είναι ανοιχτός μόνο το απόγευμα από τις 17:00 έως τις 22:00.Τα Σαββατοκύριακα 13 και 14 Δεκεμβρίου, αλλά και 20 και 21 Δεκεμβρίου θα λειτουργεί από τις 11:00 έως τις 22:00. Από τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου έως την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου καθημερινά από τις 11:00 έως τις 22:00 και τις Παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς από τις 11:00 έως τις 20:00.

Η γενική είσοδος στον Αστερόκοσμο (ατομικό εισιτήριο) κοστίζει 7 ευρώ και περιλαμβάνει επίσκεψη σε όλο το θεματικό πάρκο και απεριόριστη συμμετοχή σε όλα τα παιχνίδια, δράσεις και θεάματα, καθώς και δωρεάν πάρκινγκ στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ-Helexpo (είσοδος από πύλη Εμπορίου). 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα