Σάββατο, 11 Απριλίου 2026

Π Πολιτισμός

Καρναβάλι Στρατωνίου: Γιορτή δίπλα στη θάλασσα -ΦΩΤΟ-

Σε αποκριάτικους ρυθμούς κινείται από το μεσημέρι της Κυριακής 22 Φεβρουαρίου το Στρατώνι Χαλκιδικής, με την καρναβαλική παρέλαση στην παραλιακή οδό.

Η γιορτή ξεκίνησε στις 12:00 το μεσημέρι και πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί για να απολαύσει ένα πρόγραμμα γεμάτο μουσική, χορό και γιορτινή διάθεση δίπλα στη θάλασσα.

Στον χώρο της εκδήλωσης προσφέρθηκαν σουβλάκια, ενώ μοιράστηκε και δωρεάν κρασί, ενισχύοντας το γιορτινό κλίμα της ημέρας.

Το Στρατώνι για ακόμη μία χρονιά μετατράπηκε σε επίκεντρο της αποκριάτικης διασκέδασης στη βόρεια Χαλκιδική, με την παραλιακή ζώνη να γεμίζει χρώματα, γέλια και αποκριάτικη «τρέλα».

 

 

 



 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα