Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Έκθεση Βιβλίου για παιδιά 2,5 έως 5 ετών από το Ν.Π.Δ.Δ. «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»

Με στόχο τη διάδοση της φιλαναγνωσίας από την νηπιακή ακόμα ηλικία το Μορφωτικό –Πολιτιστικό – Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης» οργανώνει  ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ για παιδιά 2,5 έως 5 ετών. Οι μικροί μας φίλοι θα ταξιδέψουν παρέα με το βιβλίο σε έναν κόσμο γνώσης, ψυχαγωγίας και δημιουργίας και θα συμμετάσχουν σε δράσεις που οργανώνουν οι εκδόσεις «ΒΑΡΦΗ»,  σε συνεργασία με συγγραφείς και παιδαγωγούς. 

 

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί:

• Στο Δημοτικό Ωδείο Πολυγύρου από το Σάββατο 26  έως την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 με παράλληλη δράση  «Ονειροπαγίδα» με τη Νίνα Ζαφειρίου

• Στον Παιδικό Σταθμό Γαλάτιστας την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 με παράλληλη δράση «Τα χέρια δεν χτυπάνε τα χέρια αγαπάνε» με τη Μαρία Κουτσανοπούλου.

• Στο Νηπιαγωγείο Ολύνθου από το Σάββατο  3 έως την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2016 με παράλληλη δράση «Μ’ αγαπάς; Σ’ αγαπώ!» με την Αφροδίτη Παπαντωνίου 

• Στο Νηπιαγωγείο Ορμύλιας από το Σάββατο 3 έως την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2016  με παράλληλη δράση «Ο μάγειρας ο Νικολός» με τον  Γιώργος Μουμουζιάς .

 

Η έκθεση θα λειτουργεί:

Το Σάββατο από τις 10:00 π.μ. έως τη 1:00 μ.μ. και από τις 5:00 μ.μ. έως τις 8:00 μ.μ.

Την Κυριακή από τις 11:00 π.μ. έως τη 1:00 μ.μ.

 

Όλες οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή στις 11:30 π.μ.

Στην έκθεση συμμετέχουν το 1ο Νηπιαγωγείο Πολυγύρου, οι παιδικοί σταθμοί του Πολυγύρου, της Ολύνθου, της Ορμύλιας, το Νηπιαγωγείο της Ορμύλιας  και ο παιδικός σταθμός της Γαλάτιστας.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα