Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Άνοιξε τις πύλες του το Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας 2017

Άνοιξε τις πύλες του το Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας 2017 του Δήμου Ν.Προποντίδας, προσφέροντας σε όσους παραβρέθηκαν στο Αμφιθέατρο Ν. Μουδανιών χαρά, αισιοδοξία, συγκίνηση και ελπίδα για το μέλλον.

Η έναρξη έγινε με τις ομιλίες του Δημάρχου Ν. Προποντίδας Μανώλη Καρρά, του Προέδρου του Οργανισμού πολιτισμού κι αθλητισμού Μανώλη Μπεη και της Διευθύντριας εκπαίδευσης Ευτυχίας Παπανικολάου. 

Στο Φεστιβάλ παρουσιάζονται κάθε βράδυ στις 8 στο ευρύ κοινό, οι ετήσιες πολιτιστικές δραστηριότητες των μαθητών των σχολείων της Α/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ν. Προποντίδας, προκειμένου να προαχθεί η αξία της πολιτιστικής δημιουργίας και η σύνδεση της μαθητικής ζωής με την ευρύτερη τοπική κοινωνία.

 

Φέτος για πρώτη χρονιά στο Φεστιβάλ, συμμετέχουν και τα 6 Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, που λειτουργούν στο Δήμο Ν. Προποντίδας.

 

Στο χθεσινοβραδινό πρόγραμμα συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες από  το Ειδικό Δημοτικό και Ειδικό Νηπιαγωγείο Ν. Προποντίδας, το ΚΔΑΠ Ν. Τρίγλιας, το Δημοτικό Σχολείο Λακκώματος και από το Δημοτικό Σχολείο Παραλίας Διονυσίου.

Στο Φεστιβάλ βραβεύτηκαν από το Δήμαρχο Ν. Προποντίδας κ. Εμμανουήλ Καρρά, οι μαθητές των παραπάνω σχολείων που διακρίθηκαν σε διαφόρους διαγωνισμούς και δραστηριότητες.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα