Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024

Π Πολιτισμός

Φεστιβάλ Θάλασσας 2023 - Το πρόγραμμα

Παρουσιάστηκε σε συνέντευξη τύπου το Πρόγραμμα του "Φεστιβάλ Θάλασσας 2023", ένα πλούσιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει πλήθος ποιοτικών θεατρικών παραστάσεων αλλά και αρκετών μουσικών σχημάτων, διαφοροποιητικό στοιχείο σε σχέση με πέρυσι.


Τη συνέντευξη τύπου παραχώρησαν ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας Μανώλης Καρράς, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Παναγιώτης Σαρόγλου, καθώς και η καλλιτεχνική διευθύντρια του κυρία Μαργαρίτα Σίσσιου, παρουσία και των Αντιδημάρχων Χάρη Σαρόγλου, Αθανασίας Εμμανουηλίδου, Δημήτρη Χατζηαλέξη, της τοπικής συμβούλου και μέλους του Δ.Σ του ΟΠΑ Βίκυς Παπαμέτη, του Τοπικού Συμβούλου της Δ.Κ Ν. Μουδανιών Λεωνίδα Ζωτάκη και της Υπεύθυνης Επικοινωνίας του Δήμου Ελευθερίας Κεφάλα.


Ο Δήμαρχος Μανώλης Καρράς εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίησή του που ακόμα μία χρονιά το πρόγραμμα θα ικανοποιήσει τις ετερόκλητες απαιτήσεις του κοινού. Πρόκειται για έναν θεσμό που έχει καταξιωθεί στη συνείδηση όλων. Φαίνεται ότι το περιμένουν με ιδιαίτερη αγωνία και ανταποκρίνονται θερμά σε κάθε εκδήλωση του. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του προέδρου του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Παναγιώτη Σαρόγλου, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους εμπλεκόμενους για την επιτυχή διοργάνωση του Φεστιβάλ και δήλωσε ότι όλα είναι έτοιμα για τη φετινή αυλαία. Η καλλιτεχνική διευθύντρια με τη σειρά της Μαργαρίτα Σίσσιου εξέφρασε την ικανοποίησή της που το Φεστιβάλ Θάλασσας έχει πλέον καθιερωθεί και οι παραγωγοί έρχονται σε αυτό με ευχαρίστηση. Επιπλέον, πραγματοποιείται σε ένα από τα ομορφότερα ανοιχτά θέατρα της Ελλάδας.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα