Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023

Π Πολιτισμός

Παρουσίαση του λευκώματος του Φάρου

Η παρουσίαση του λευκώματος "Πολιτιστικός Σύλλογος ‘’Ο ΦΑΡΟΣ" - ο φάρος των Ν. Μουδανιών" της Βούλας Παπαδοπούλου παρουσιάστηκε στο Δημοτικό Θέατρο Νέων Μουδανιών.

Μέσα σε μία έντονα συγκινησιακή ατμόσφαιρα έγινε μία αναδρομή στον χρόνο για έναν ιστορικό πολιτιστικό σύλλογο με πλούσια και μακρόχρονη δράση. Από τότε που μία παρέα φίλων με διαφορετικές πολιτικές πεποιθήσεις αποφάσισε να μην αναλώνεται σε αντιπαραθέσεις και να αξιοποιήσει γόνιμα τις όποιες διαφορές της δημιουργώντας τον σύλλογο και προσφέροντας σε αυτόν από κοινού.

Η παρουσίαση ήταν δομημένη έτσι, ώστε άνθρωποι που συνέβαλαν από διαφορετικές θέσεις και σε διαφορετικούς τομείς να παρουσιάσουν τον ΦΑΡΟ μέσα από τα χορευτικά του, το θέατρο, τη χορωδία. Αλλά να φτάσει και στο σήμερα με την παρουσίαση των τωρινών δράσεων από την Πρόεδρο Βούλα Παπαδοπούλου. Ακόμη, αναφέρθηκαν άνθρωποι που καθόρισαν την πορεία του συλλόγου και συνέβαλαν τα μέγιστα στην εξέλιξή του.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Ιωάννης Γιώργος και ο Δήμαρχος Μ. Καρράς, καθώς το λεύκωμα είναι συνέκδοση της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής και του Δήμου Ν. Προποντίδας.

Στην παρουσίαση μίλησαν:
Σίμος Οφλίδης, Γεωπόνος, Συγγραφέας
Λένα Οφλίδη, Φιλόλογος , Συγγραφέας
Γιάννης Αρβανίτης, Γυμναστής
Μιχάλης Γεωργιάδης, Πολιτικός Μηχανικός

Κείμενα διάβασαν :
Νίνα Αγκόρτζα και Λάμπρος Κουτσουρές

Την εκδήλωση συντόνισε παρουσίασε ο Βασίλης Στούλος.


booked.net 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα