Κυριακή, 06 Σεπτεμβρίου 2026

Π Πολιτισμός

«Ψέμα στο ψέμα» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Ο ΦΑΡΟΣ»

Άφθονο γέλιο χάρισαν στους θεατές οι ηθοποιοί της θεατρικής ομάδας ενηλίκων του «Π.Σ ΦΑΡΟΣ» με την παράστασή τους «Ψέμα στο ψέμα» σε σκηνοθεσία της Μίνας Βλαστού.

Παρά τις απαραίτητες τροποποιήσεις στο σενάριο, η σύνδεση με το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, ήταν αναπόφευκτη και δημιουργούσε έντονα συναισθήματα που εναλλάσσονταν.

Γέλιο αλλά και πόνος που φέρνει μία απώλεια. Πώς να μιλήσεις σε κάποιον για την απώλεια του παιδιού του; Εξαιρετικές ερμηνείες, για ακόμη μία φορά επαγγελματικού επιπέδου, που δικαιολογούν τις συχνές εξάλλου βραβεύσεις της θεατρικής ομάδας σε διαγωνισμούς.
Τα έσοδα της τελευταίας παράστασης θα δοθούν στον Σύλλογο Γονέων με νεοπλασματικές ασθένειες «Η ΛΑΜΨΗ» και γι’ αυτό στάλθηκε και αναγνώστηκε ευχαριστήρια επιστολή του συλλόγου.

Τον Νίκο Καββαδία, 50 χρόνια μετά τον θάνατό του, τιμούν το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής και ο Δήμος Πολυγύρου με τη μουσικοποιητική παράσταση «Τραγουδάμε Καββαδία – 50 χρόνια μετά…».  Η παράσταση θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, στις 20:00, στο Ανοιχτό Θέατρο Πολυγύρου, στο πλαίσιο του 18ου Φεστιβάλ Πολυγύρου.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, χωρίς κρατήσεις.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.