Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Π Πολιτισμός

Φιλανθρωπική θεατρική παράσταση στο Θέατρο Αρναίας

Στο γεμάτο από θεατές Πολιτιστικό κέντρο Αρναίας, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 φιλανθρωπική θεατρική παράσταση με τίτλο "Έρωτας είναι η αιτία", του Φιλανθρωπικού Εθελοντικού Συλλόγου Ενσυναίσθηση που εδρεύει στο Στανό, σε συνεργασία με τον Δήμο Αριστοτέλη και την θεατρική ομάδα νέων "Γεια Χαρά" του Συλλόγου Παρανεστιωτών Θεσσαλονίκης, σε διασκευή και σκηνοθεσία Αναστασίας Θυμιοπούλου.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση δύο κοριτσιών που ταλαιπωρούνται από σοβαρές ασθένειες.

Η Πασχαλία Σολάκη από τις Σέρρες, σε ηλικία 19 ετών, έπαθε εγκεφαλική αιμορραγία από αρτηριοφλεβική δυσπλασία, υποβλήθηκε σε ένα πολύωρο χειρουργείο με τους γιατρούς να μην δίνουν πολλές ελπίδες για τη ζωή, η Πασχαλία όμως είναι εδώ και είναι μαχήτρια, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε κλινική αποκατάστασης στη Θεσσαλονίκη.

Η Σμαράγδα Παπαδοπούλου από το Πευκοχώρι Χαλκιδικής, στην τρυφερή ηλικία των 10 ετών, διαγνώστηκε με λευχαιμία, αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και ξεκίνησε τις πρώτες της θεραπείες.

Την παράσταση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος, με τους Αντιδημάρχους Νίκο Αυγερινό και Γιώργο Θαλασσινό, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία Ενεχηλίδου, η πρόεδρος της ΑΞ.Τ.Α.ΔΑ Μαριλένα Ζαμάνη, η Βουλευτής Χαλκιδικής Κυριακή Μάλαμα, η Περιφερειακή Σύμβουλος Χαλκιδικής Κατερίνα Ζωγράφου, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αρναίας Αγαπητός Κιάτος, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Στανού Δημήτρης Γερακούδης, ο πρόεδρος της Πολιτιστικής και Επιμορφωτικής Εταιρείας Αρναίας Χρήστος Ζυγούρης που μαζί με το Δ.Σ. επιμελήθηκαν την ετοιμασία του θεάτρου, που ως γνωστόν διαχειρίζεται και φροντίζει η Πολιτιστική Εταιρεία.

του Στ.Ρήγα


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα