Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Κέφι και σάτιρα στο φετινό Πολυγυρινό Καρναβάλι -ΦΩΤΟ-

Με κέφι και ζωντάνια η μεγαλύτερη αποκριάτικη εκδήλωση της Χαλκιδικής, το Πολυγυρινό Καρναβάλι, αποτέλεσε και φέτος το επίκεντρο της προσοχής όλων των κατοίκων και επισκεπτών της Χαλκιδικής, που κάθε χρόνο κατακλύζουν την πρωτεύουσα για να το παρακολουθήσουν.

Με πολύχρωμες στολές, άρματα που καυτηρίασαν την επικαιρότητα με χιούμορ, με πολύ μουσική και κέφι η παρέλαση των καρναβαλιστών ξεκίνησε με την αυτοκινητοπομπή από τον Σύλλογο Ιστορικού Αυτοκινήτου Βορείου Ελλάδος και απέσπασε το χειροκρότημα του κόσμου.

Την παρέλαση παρουσίασαν ο Γιώργος Μελανδίνος και η Δήμητρα Κούτριου. Ο δήμαρχος Αστέριος Ζωγράφος ευχαρίστησε τον κόσμο που τίμησαν την εκδήλωση και ευχήθηκε καλή σαρακοστή.

Στην παρέλαση συμμετείχαν  ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυγύρου,  ο Λαογραφικός Όμιλος Πολυγύρου, ο Χορευτικός Όμιλος Πολυγύρου, ο Καρναβαλικός Σύλλογος Πολυγύρου, ο Εμπορικός Σύλλογος Πολυγύρου, ο Σύλλογος Γυναικών και Ψυχαγωγίας και Συσπείρωσης Πολυγύρου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαιόχωρας «Η Ελπίς», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλάτιστας και οι μαθητές των σχολείων.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα