Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Π Πολιτισμός

Κοπή Βασιλόπιτας στην Κοινότητα Νέας Καλλικράτειας -ΦΩΤΟ-

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λυκείου Ν. Καλλικράτειας η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Δήμου και της Κοινότητας Ν. Καλλικράτειας μαζί με την κοπή της Βασιλόπιτας του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Ν. Καλλικράτειας, παρουσία πλήθους κόσμου.


Ο Δήμαρχος κ. Μανώλης Καρράς στον χαιρετισμό του, πέρα από τις καθιερωμένες ευχές απευθύνθηκε στους επιτυχόντες μαθητές: «Θερμά συγχαρητήρια γι’ αυτή σας την επιτυχία. Μια νέα πόρτα ανοίγει τώρα στη ζωή σας. Ήταν η πρώτη σας μεγάλη νίκη! Συνεχίστε έτσι με πολύ δύναμη αλλά και θέληση, ώστε να επιτύχετε στους νέους σας στόχους!

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Βουλευτής του Νομού κ. Απόστολος Πάνας, ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής κ. Ιωάννης Γιώργος, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κ. Γρηγόριος Τάσιος, καθώς και η Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Ν. Καλλικράτειας κα Χαλκιά Άννα.

Έπειτα, ο Ιερέας της Ενορίας Ν. Καλλικράτειας ευλόγησε τη Βασιλόπιτα κι έγινε η καθιερωμένη κοπή της, ενώ την εκδήλωση ομόρφυνε η Δημοτική Χορωδία Νέας Καλλικράτειας που ενθουσίασαν με τον ωραίο τρόπο που τραγούδησαν αποσπώντας θερμό χειροκρότημα.

Τέλος, πραγματοποιήθηκε η βράβευση όλων των μαθητριών/μαθητών-επιτυχόντων των Πανελλαδικών Εξετάσεων του περασμένου Ιούνη.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα