Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Π Πολιτισμός

Κοπή Βασιλόπιτας του Δήμου Νέας Προποντίδας

Κοπή Βασιλόπιτας του Δήμου Νέας Προποντίδας και της Κοινότητας Νέων Μουδανιών και βράβευση επιτυχόντων μαθητών Λυκείων Νέων Μουδανιών.

Μέσα σ΄ ένα ιδιαίτερα χαρούμενο και εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2022, στο Δημοτικό θέατρο Ν. Μουδανιών η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας καθώς και οι βραβεύσεις των μαθητών του ΓΕΛ, του ΕΠΑΛ και του Εσπερινού Λυκείου Ν. Μουδανιών.
 
Ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας Μανώλης Καρράς στον χαιρετισμό του ευχήθηκε εγκάρδια σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία. Ακόμη, αναφέρθηκε στον κόπο και στον αγώνα των μαθητών οι οποίοι κατάφεραν να πετύχουν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Συνεχάρη τόσο τους γονείς, όσο και τους εκπαιδευτικούς που στήριξαν ακούραστα τους μαθητές, βοηθώντας τους να βγουν νικητές σ’ αυτήν την πρώτη μεγάλη «μάχη» της ζωής τους.
 
Χαιρετισμό επίσης απηύθυναν, ο Βουλευτής κ. Απόστολος Πάνας, η Περιφερειακή Σύμβουλος κα. Κατερίνα Ζωγράφου και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Γρηγόριος Τάσιος.
 
Έπειτα, οι Ιερείς της Ενορίας Ν. Μουδανιών ευλόγησαν τη Βασιλόπιτα και έγινε η καθιερωμένη κοπή παρουσία πλήθους κόσμου.
 
Την εκδήλωση πλαισίωσαν η χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ο ΦΑΡΟΣ», η χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Ν. Μουδανιών «Απάμεια» καθώς και η χορωδία του συλλόγου «Παναγία Καρυφινή», όπου και απέσπασαν θερμό χειροκρότημα!
Ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας έδωσε στη συνέχεια τον έπαινο σε όλες/όλους μαθήτριες/μαθητές-επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων του περασμένου Ιούνη.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα