Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Φιλανθρωπική εκδήλωση για την αρωγή του Ιδρύματος Αγάπης στην Αρναία

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Φιλανθρωπική Εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αδραμερίου, με σκοπό την αρωγή του Ιδρύματος Αγάπης – Οίκου Ευγηρίας ‘’Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ’’ που εδρεύει στην Αρναία. Πρόκειται για το καύχημα της Τοπικής Εκκλησίας που προσωπικά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης το έχει υπό τη σκέπη του.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο "Ελβετία" της Αρναίας, με τον κόσμο να έχει κατακλύσει από νωρίς την αίθουσα. Αμφιτρύων της βραδιάς ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ.Θεόκλητος και ολόκληρο το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος, αποτελούμενο από τους: Παν. Αρχιμ. π. Δωρόθεο Ζέρβα Διευθυντή της Μονάδος, και τα Μέλη του: Παν. Αρχιμ. π. Ευστράτιο Λιασή, κα Κασσάνδρα Κατσαρού, κ. Θεοδόσιο Ραγιά, κ. Κωνσταντίνο Πανιώρα και κ. Απόστολο Ζήση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί κληρικοί της Μητροπόλεώς, ο δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Στέλιος Βαλιάνος, ο τ. υπουργός και δήμαρχος κ. Χρήστος Πάχτας, η περιφερειακή σύμβουλος κα Αικατερίνη Ζωγράφου, οι αντιδήμαρχοι Αριστοτέλη κ. Νικόλαος Αυγερινός, Ζερβοχωρίων κ. Χρήστος Κομπόγιαννος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δ. Αριστοτέλη κα Μαριαλένα Ζαμάνη, Δ. Πολυγύρου κα Μαρία Αβέρη και Χρήστος Φυλαχτός, οι πρόεδροι Αρναίας κ. Αγαπητός Κιάτος, Γαλατίστης κ. Εμμανουήλ Σειράς, Αγίου Προδρόμου κ. Στυλιανός Γεωργακούδης, Περιστεράς κ. Δημήτριος Ντισλής, Ριζών κ. Αστέριος Βουλγαράκης, Γεροπλατάνου κ. Δημήτριος Αντωνάς, Βραστάμων κ. Σεραφείμ Μελανδίνος, Ταξιάρχη κ. Ιωάννης Ξάκης, Ζαγκλιβερίου κ. Νικόλαος Κοπαρανίδης, ο τοπικός σύμβουλος Γαλατίστης κ. Δημήτριος Γούσιος, ο πρόεδρος του Παγχαλκιδικού Συλλόγου κ. Ιωάννης Κοτσάνης, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Ελλάδος κ. Γρηγόριος Τάσιος, ο προϊστάμενος Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αρναίας κ. Παντελής Αλβανός, ο πολιτευτής κ. Γεώργιος Τσιουπλάκης κ.α.

Τη βραδιά πλαισίωσαν αφιλοκερδώς το Χορευτικό Συγκρότημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαιόχωρας Η ΕΛΠΙΣ, η τραγουδίστρια κα Φωτεινή Πανδριά με το συγκρότημά της και κλαρινίστα τον κ. Ευάγγελο Ψάλτη, οι οποίοι κατεγοήτευσαν το ακροατήριο.

Να σημειωθεί ότι κληρώθηκαν πολλά και πλούσια δώρα με προσφορά ευλαβών χορηγών, ενώ ο Σεβασμιώτατος ως Πρόεδρος του Ιδρύματος, ο Διευθυντής του Ιδρύματος π. Δωρόθεος, ο δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Στ. Βαλιάνος και ο κ. Χρ. Πάχτας απηύθυναν χαιρετισμό την ομήγυρη, αναπτύσσοντας και συγχαίροντας ουσιαστικά τις περαιτέρω προθέσεις της Ιεράς Μητροπόλεως για την πορεία του ευαγούς αυτού Ιδρύματος.

Ο Σεβασμιώτατος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τις Αρχές και τον ευσεβή Ιερό Κλήρο και Λαό για τη μεγάλη ανταπόκρισή τους στην πρόσκληση της Εκκλησίας και να συγχαρεί τον π. Δωρόθεο Ζέρβα, Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ι. Μητροπόλεώς που ήταν ο συντονιστής της όλης εκδηλώσεως.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα