Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Κλασσικά αυτοκίνητα στην Αρναία -ΦΩΤΟ-

Η εκκίνηση των Κλασσικών αυτοκινήτων, στο πλαίσιο της εκδήλωσης ¨Στη Γη του Αριστοτέλη¨ που διοργανώνουν ο Δήμος Αριστοτέλη, η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής και ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 24 Σεπτεμβρίου έξω από το Δημαρχείο Αρναίας, με την χορηγία επιχειρήσεων της περιοχής.

Την καρό σημαία σήκωσε ο Αντιδήμαρχος Αριστοτέλη Νίκος Αυγερινός, πλαισιωμένος από τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Αγαπητό Κιάτο, την πρόεδρο της Α/Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ευγενία Γιαννούση και Τοπικούς Συμβούλους.

Ο Πανελλήνιος Αυτοκινητιστικός Σύλλογος Χαλκιδικής, τίμησε τον Δήμαρχο Αριστοτέλη Στέλιο Βαλιάνο, για την συνεχή υποστήριξή του στις δράσεις του.

Τα οχήματα θα ακολουθήσουν την διαδρομή Παλαιοχώρι, Νεοχώρι, Άλσος Αριστοτέλη, Στάγειρα, Στρατονίκη, Στρατώνι, Αρχαία Στάγειρα, Ολυμπιάδα, Ιερισσός, Νέα Ρόδα, Τρυπητή, Ουρανούπολη, και θα τερματίσουν στο ARISTOTELIS HOLIDAY RESORT & SPA. Αύριο Κυριακή τα οχήματα θα εισέλθουν στην Αμμουλιανή.

του Στ.Ρήγα


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα