Σάββατο, 15 Μαϊος 2021

Π Πολιτισμός

Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών "Ελεγεία - Νέα Προποντίδα"

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας και ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής πραγματοποιούν το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών ‘Ελεγεία - Νέα Προποντίδα’ που θα διεξαχθεί στο Δήμο Νέας Προποντίδας από 12 έως 14 Μαΐου 2017 και ώρα 19:30 στο αμφιθέατρο του Pomegranate Spa Hotel.

 

Το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών ‘Ελεγεία - Νέα Προποντίδα’ έχει ως στόχο του την καλλιέργεια, την ανάδειξη και την προβολή της χορωδιακής τέχνης, μέσα από την εκτέλεση και διάδοση αυθεντικής χορωδιακής μουσικής διαφόρων εποχών και υφών στο πλαίσιο των εκδηλώσεών του. 

 

Με τη συμμετοχή Χορωδιών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, επιχειρείται η ανάδειξη του Δήμου Νέας Προποντίδας , ως ένας τόπος συνάντησης και αλληλεπίδρασης χορωδιακής έκφρασης από όλον τον κόσμο. 

 

"Είμαστε ευτυχείς που φέτος κάνουμε το πρώτο βήμα για την καθιέρωση ενός νέου θεσμού στο Δήμο Νέας Προποντίδας, σε μια διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών και προσδοκιών" ανέφερε ο δήμαρχος Μανώλης Καρράς.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα