Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024

Π Πολιτισμός

Η πανσέληνος του Αυγούστου στην Αρχαία Όλυνθο

Συναυλία με τη Σοφία Αβραμίδου την Παρασκευή 12 Αυγούστου, ώρα 21.00 παρουσιάζει ο Δήμος Πολυγύρου σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Χαλκιδικής και Αγίου Όρους.

Η πολυβραβευμένη μουσικός Σοφία Αβραμίδου γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Κατά τη διάρκεια των υψηλού επιπέδου κλασικών της σπουδών, ασχολήθηκε εκτενώς και με τη μουσική παράδοση.

Συνθέσεις της έχουν παιχτεί σε διάφορες αίθουσες συναυλιών στην Ευρώπη και τις Η.Π.Α όπως η Φιλαρμονική του Παρισιού, η Μπιενάλε της Βενετίας, το «Auditorium‐Parco della Musica» της Ρώμης, το Θέατρο “La Fenice” της Βενετίας, το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης.

Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από την ερμηνευτική της δεινότητα πάνω σε τραγούδια γνωστών τραγουδοποιών με δισκογραφικές συμμετοχές. Έχει συνεργαστεί με πολλές ορχήστρες και καλλιτέχνες όπως η Συμφωνική Ορχήστρα Raanana του Ισραήλ, η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου, η «Δημοτική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης», η Ορχήστρα νυκτών Εγχόρδων Δήμου Πατρέων, η Ντούλτσε Πόντες, η Μίλβα, ο Ηλίας Λιούγκος, ο Ορφέας Περίδης, ο Μανώλης Ρασούλης.

Είσοδος ελεύθερη.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα