Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Π Πολιτισμός

Παλαιόχωρα: Καλοκαίρι Τέχνης και Πολιτισμού

Μια άκρως επιτυχημένη μουσική βραδιά, πραγματοποιήθηκε στα Ζερβοχώρια, στο ανοιχτό θέατρο της Παλαιόχωρας.

Ήταν μια βραδιά με μουσικές επιλογές από το μουσικό συγκρότημα «ΧΟΡΟΣΤΑΛΙΤΕΣ» που διασκέδασε ακατάπαυστα όσους παραβρέθηκαν στην συναυλία μέχρι αργά το βράδυ!

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος, ο οποίος, αφού χαιρέτησε και ευχαρίστησε το κοινό για την παρουσία του στην εκδήλωση "Καλοκαίρι Τέχνης και Πολιτισμού 2022" επισήμανε ότι, οι εκδηλώσεις πολιτισμού συνεχίζονται σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες όλο το καλοκαίρι και στόχος του Δήμου είναι να βγουν όλοι στις πλατείες, να ανταμώσουν ξανά να γίνουν όλοι μια παρέα.
Συγκινημένος αφιέρωσε την βραδιά στην μνήμη του Φίλιππου Καράβατου.

Ο αντιδήμαρχος Ζερβοχωρίων, Χρήστος Κομπόγιαννος ευχαρίστησε τον δήμαρχο και όλους τούς συναδέλφους του, στο δημοτικό συμβούλιο, τους προέδρους των Κοινοτήτων, τους προέδρους των πολιτιστικών Συλλόγων των Ζερβοχωρίων, τους δημότες που αγκάλιασαν την εκδήλωση, τους υπαλλήλους του Δήμου που φρόντισαν για την προετοιμασία της εκδήλωσης και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παλαιόχωρας "Η Ελπις" που υποστήριξε την εκδήλωση.
Ο κ. Κομπόγιαννος επισήμανε ότι ο δήμος Πολυγύρου είναι πάντα κοντά στους φορείς που δραστηριοποιούνται στην περιοχή και παράγουν πολιτισμό, τους στηρίζει σθεναρά, γιατί αυτό προάγει τον τόπο.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα