Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Π Πολιτισμός

Ο Γρ. Τάσιος κοντά στους πολιτιστικούς συλλόγους της Χαλκιδικής

Στην εκδήλωση «Μνήμες του τόπου μας» βρέθηκε ο πρόεδρος της ΠΟΞ και πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, Γρηγόρης Τάσιος, που διοργάνωσε ο πολιτιστικός εξωραϊστικός σύλλογος του Διονυσίου στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων του Δήμου νέας Προποντίδας για την συμπλήρωση των 100 χρόνων την Μικρασιατική Καταστροφή.


Μετά την επιμνημόσυνη δέηση ο κ. Τάσιος ξεναγήθηκε στους χώρους του συλλόγου με τα συλλεκτικά αντικείμενα, περιγιήθηκε στην πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση φωτογραφίας της Μαίρη Κορδέλη – Παπαδοπούλουμ ενώ παρακολούθησε το βίντεο ντοκουμέντο του 1986 του Γιάννη Ντοντσάκη με εικόνες και συνεντεύξεις των κατοίκων.

"Ο δραστήριος πολιτιστικός εξωραϊστικός σύλλογος Διονυσίου είναι ένας ακόμα θεματοφύλακας της πολιτισμικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Είμαι κοντά τους όπως και σε όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους του τόπου μας που συμβάλλουν στην διάσωση και την διάδοση της παράδοσης μας" ανέφερε ο κ. Τάσιος.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα