Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Ο Σύλλογος Ποντίων Κασσάνδρας βράβευσε τον Βαλκανιονίκη Απόστολο Θανασακάκη

Ο Σύλλογος Ποντίων Κασσάνδρας πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό του και βράβευσε τον Βαλκανιονίκη και χοροδιδάσκαλο Απόστολο Θανασακάκη για την προσφορά του στον Αθλητισμό και στον Πολιτισμό της Κασσάνδρας.


Τη βράβευση έκανε η δημοτική δύμβουλος Κασσάνδρας, Μαρία Παπαδημητρίου με το μήνυμα: στηρίζουμε τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό.

Τα έσοδα από το χορό πήγαν για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου που έχει ιδρύσει ο Σύλλογος Ποντίων!

Λίγα λόγια για τον Απόστολο Θανασακάκη

Απόφοιτος ΑΠΘ, χοροδιδασκαλος και ενεργός διαχρονικός αθλητής στίβου στην ομάδα ΣΕΒΑΣ Θεσσαλονίκης (Σύλλογος Ελλήνων Αθλητών Στίβου Θεσσαλονίκης).

Πολλές συμμετοχές σε Πανελλήνια πρωταθλήματα Βαλκανικά και ένα πανευρωπαϊκό με σημαντικές διακρίσεις Αγωνίζομαι στο μήκος Ανδρών 100 μ και σκυταλοδρομία στην ηλικιακή κατηγορία 50_55. Κωνσταντινούπολη 3 θεση στο μήκος Βελιγράδι 4η Ιταλια(jesolo Βενετίας )4η Και στο Παγκόσμιο στερέωμα 52ος.Επόμενος στόχος Πανελλήνιοι Βαλκανικοί και Μεσογειακοί αγώνες στίβου.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα