Κυριακή, 15 Μαρτίου 2026

Κ Κόσμος

Εκτός λειτουργίας Facebook, Instagram και WhatsApp

Το μεγαλύτερο «κρασάρισμα» από την εποχή που έγινε προσβάσιμο σε κάθε άνθρωπο στον πλανήτη, πίσω το 2006, «ζει» σήμερα Δευτέρα το Facebook, καθώς και οι υπόλοιπες πλατφόρμες που βρίσκονται υπό την ιδιοκτησία του.

Λίγο μετά τις 6:30 το απόγευμα της Δευτέρας, όσοι Έλληνες χρήστες επιχείρησαν να μπουν στο social μέσο για να δουν τις ενημερώσεις ή τα μηνυματά τους στο Messenger, βρέθηκαν αντιμέτωποι με το μήνυμα: «Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε αυτό τον ιστότοπο» και κάπου εκεί, ξεκίνησε το χάος!

Όσοι μάλιστα είναι χρήστες κι άλλων πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης και αναζήτησαν σε αυτές τρόπο επικοινωνίας, γνώρισαν νέες «δυσάρεστες» εκπλήξεις, καθώς τόσο το Instagram όσο και το WhatsApp ξεκίνησαν να αντιμετωπίζουν - ταυτόχρονα με το Facebook - το ίδιο πρόβλημα. Όσοι επιχειρούσαν να συνδεθούν μέσω υπολογιστή, απλά έβλεπαν το μήνυμα «Site down», ενω στις κινητές συσκευές αδυνατούσαν να δουν ενημερώσεις και νέα μηνύματα. Το κοινό όλων αυτών των πλατφορμών είναι πως, απλά, ανήκουν στην ίδια «οικογένεια», αυτή του Facebook.

🐝 Σεμινάριο Μελισσοκομίας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Μαρτίου 2026 στις 16:00, στις εγκαταστάσεις του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Νικήτης. Κεντρική εισηγήτρια του σεμιναρίου θα είναι η Δρ. Φανή Χατζήνα, Διευθύντρια του Ινστιτούτου Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής (πρώην Ινστιτούτο Μελισσοκομίας).

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα