Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020

Κ Κόσμος

Επιστρέφει το θρυλικό μοντέλο Nokia 3310 μετά από 17 χρόνια

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Οι παλιοί σίγουρα θυμούνται το θρυλικό Nokia 3310 που κυριαρχούσε στην αγορά των κινητών τηλεφώνων και πούλησε 126 εκατομμύρια πριν την κατάργησή του το 2005.

 

Η Nokia επανακυκλοφόρησε το κλασικό 3310 μοντέλο της 17 χρόνια μετά την πρώτη του κυκλοφορία, με τη συσκευή να αναμένεται να κοστίζει περίπου 49 ευρώ. Η θρυλική συσκευή είχε κάνει θραύση πίσω στο 2000, με την εταιρεία να το ξαναβγάζει στην αγορά με το διάσημο "φιδάκι" του και μπαταρία που διαρκεί ένα μήνα!

 

Το ανανεωμένο Nokia 3310, που αποτίει φόρο τιμής στο αρχικό μοντέλο, παρουσιάστηκε στο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη. Ενώ η συσκευή μοιάζει με το θρυλικό κινητό, η Nokia του ενσωμάτωσε έγχρωμη οθόνη.

Έχει ωστόσο περιορισμένες δυνατότητες πρόσβασης στο ίντερνετ, με τους χρήστες να περιηγούνται με ταχύτητες πιο αργές από 3G. Η φωτογραφική μηχανή είναι μόνο 2 megapixels, με το θρυλικό μοντέλο να πωλείται από την HMD Global.

 

Η εταιρεία πιστεύει πως το ανανεωμένο 3310 προσφέρει στους χρήστες τον τέλειο συμβιβασμό με τη σύγχρονη ζωή, με τον διευθύνοντα σύμβουλο Arto Nummela να τονίζει στο BBC πως "πρόκειται για ψηφιακή αποτοξίνωση ή ένα τηλέφωνο διακοπών".

 

Πηγή: newsit.gr

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα