Κυριακή, 16 Μαϊος 2021

Κ Κόσμος

Πρόστιμο 20.000 ευρώ σε εστιατόριο που χρέωσε γεύμα με 1.100 ευρώ!

Εστιατόριο στη Βενετία χρέωσε σε τέσσερις τουρίστες περισσότερα από 1.100€ για γεύμα που περιλάμβανε μπριζόλες, τηγανητές πατάτες, ένα πιάτο με ψαρικά, δύο ποτήρια κρασί και εμφιαλωμένο νερό με αποτέλεσμα να κάνουν καταγγελία και να επιβληθεί στους υπεύθυνους πρόστιμο της τάξης των 20.000€.

 

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, πρόκειται για την «Osteria Da Luca», κοντά στην πλατεία Αγίου Μάρκου στην οποία τέσσερις Ιάπωνες φοιτητές γευμάτισαν και κατέβαλαν €1,143 (£970), ποσό δυσανάλογο με αυτά που παρήγγειλαν. Οι φοιτητές, επιστρέφοντας στην Μπολόνια, όπου σπουδάζουν μαγειρική, κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία παραθέτοντας την απόδειξη πληρωμής με την πιστωτική τους κάρτα.

 

Παρέμβαση στο ζήτημα έκανε και ο δήμαρχος της Βενετίας ενώ έρευνες διεξάγονται και σε κοντινά εστιατόρια, για τα οποία υπάρχουν καταγγελίες για πανάκριβες χρεώσεις. Οι υπεύθυνοι του τουριστικού τομέα της Βενετίας, σε μια προσπάθεια επανόρθωσης της ζημιάς που έκανε το ατυχές-όπως χαρακτηρίστηκε- περιστατικό στη φήμη της περιοχής, λόγω της παγκόσμιας έκτασης που έλαβε, προσέφεραν στους φοιτητές διήμερη διανυκτέρευση σε πολυτελές ξενοδοχείο.

 

Βέβαια, υπάρχουν και τα ευτράπελα της υπόθεσης δεδομένου ότι εξαγριωμένοι χρήστες του fb έστελναν μηνύματα σε λάθος σελίδα εστιατορίου που είχε ακριβώς το ίδιο όνομα αλλά ήταν κλειστό από το 2016 και επίσης βρισκόταν σε άλλη περιοχή… Στο Trip Advisor μάλιστα απενεργοποίησαν προσωρινά την υποβολή κριτικής για το «επίμαχο» εστιατόριο λόγω του ότι οι κριτικές που καταθέτονταν δεν αποτελούσαν καταγραφή προσωπικών εμπειριών.

olivemagazine.gr

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα